هندزفری گردنی
هندزفری بی سیم بلوتوث سامسونگ Samsung Level U2
1,700,000 تومانهندزفری بلوتوثی دور گردنی اوی مدل Awei G30BL
650,000 تومانهدست بلوتوث لنوو Lenovo HE05x
ناموجود
هندزفری بلوتوث Awei مدل X680BL
ناموجود
مهمترین معیارهای انتخاب و خرید هندزفری گردنی
هندزفری گردنی از گزینههای محبوب این روزهای جوانترها برای گوش دادن به موسیقی، برقراری تماس و استفاده از سایر قابلیتهای موبایلشان هست. در میان انواع هدفون و هندزفری، Neckband Headphones را با نامهای هدست گردنی، هدفون دورگردنی یا هندزفری گردنی میشناسند و اغلب بهصورت بیسیم و بلوتوثی هستند. برای خرید بهترین مدل های هندزفری دورگردنی بهتر است معیارهای زیر را در نظر بگیرید:
- کیفیت صدا: شاید هیچ معیاری مثل کیفیت صدا برای انتخاب یک هندزفری گردنی خوب اهمیت نداشته باشد. بنابراین لازم است به دنبال هندزفریهایی با کیفیت و وضوح صدای بالا و بیس قوی باشید.
- استفاده راحت: هندزفریهای گردنی برای استفاده در مسافرت، ورزش و یا خانه مناسب هستند و تنها زمانی میتوانید بدون خستگی و طولانیمدت از آنها استفاده کنید که سیک و منعطف باشند تا گردن و گوش شما را اذیت نکنند.
- عمر باطری: هرچه طول عمر باطری هدفون گردنی شما بیشتر باشد، ساعتهای بیشتری میتوانید از آن استفاده کنید و برای شارژ کردن زود به زود آن در طول روز به زحمت نیفتید.
- قابلیت اتصال: جدیدترین مدلهای هندزفری گردنی با بلوتوث به گوشی هوشمند یا اسمارت واچ شما وصل میشوند. اگر هنوز به کابل AUX نیاز دارید، پس هنگام خرید دقت کنید از این پورتها پشتیبانی میکند یا نه.
- دکمههای کنترلی: بعضی مدلهای هندزفری دور گردنی دکمههایی برای کنترل تماس، آهنگ یا تنظیم صدا دارند. باید ببینید برای شما کار با دکمههای چه مدلهایی راحتتر و کارآمدتر است.
- ضد آب بودن: اگر از هندزفریهای بلوتوث گردنی برای ورزش استفاده میکنید، مقاومتش در برابر آب و عرق را هم بررسی کنید. هندزفری گردنی ضد آب میتواند مانع خراب شدن زودهنگام آن در مواقع تماس با آب، عرق یا رطوبت شود.
- طراحی و استایل: اگر به تیپ و استایلتان اهمیت میدهید و زیباییشناسی گجتهای دیجتال برای شما مهم است، میتوانید هندزفریهای منحصربهفرد و زیبا را که تیپ شما را جذابتر میکند انتخاب کنید. البته این طراحیها را بیشتر در مدلهای گرانقیمت خواهید دید.
- قیمت: طبیعی است که مثل هر کالای دیگری، قیمت هندزفری گردنی نیز معیار مهمی برای خرید است. اگر کیفیت و دوام بیشتری میخواهید هندزفری دورگردنی گرانتر را انتخاب کنید، درغیر اینصورت برای استفادههای گاهبهگاه و معمولی ارزانترین هدفون های گردنی نیز کار شما را راه میاندازد.
مزایا و معایب هندزفری بلوتوث گردنی
هندزفری دورگردنی بهخاطر طراحی خاص و بلوتوثی بودنش که دو بلوک صوتی را یک سیم به هم وصل میکند و روی گردن قرار میدهد، ویژگیها و مزایا و معایبی هم دارد.
مزایا
- حمل آسان: به دلیل اینکه این هندزفریها بهراحتی روی گردن قرار میگیرند و مزاحمتی ایجاد نمیکنند، جابهجایی و حمل آنها آسانتر از هندزفریهای سیمدار است.
- باتری قابل شارژ: هندزفریهای گردنی با باتری قابل شارژ و بادوام تولید میشود و که برای بیشتر استفادههای شما کفایت میکند. بهعبارتی در استفادههای معمولی و روزمره، کافی است یک یا دوبار در روز شارژ شوند.
- کیفیت صدا: از نکات مثبت هدفون و هندزفری بلوتوث گردنی این است که حتی ارزانقیمتترین مدلهایش نیز کیفیت صدای بهتری از مدلهای سیمی دارند. فناوریهای بهکاررفته در این مدلها مثل حذف نویز و بهبود بیس، صدای واضح و مناسبتری به شما تحویل میدهد.
- استفاده در حالتهای ورزشی: بیشتر هندزفریهای دور گردنی ضد آب و سبک برای فعالیتهای ورزشی بهترین گزینه به حساب میآیند.
معایب
- وزن: بعضی از هدستهای بلوتوثی گردنی سنگین هستند که استفاده از آنها را با مشکل مواجه میکند.
- درد گردن: بعضی از مدلهای هدفون گردنی اندازه بزرگ و انعطاف کمیدارند. در درازمدت حمل آنها مشکل میشود و حتی حس درد در قسمت عضلات گردن ایجاد میکنند. هنگام خرید سعی کنید مدلهای سبک و مینیمال بخرید.
- قیمت بالا: هندزفریهای گردنی در حالت عادی نیز از هندزفریهای معمولی و سیمی گرانتر است. اگر بخواهید مدلهای قوی از لحاظ باتری و کیفیت و برند معروف بخرید باید هزینههای بیشتری هم بپردازید. شاید در این موارد بهتر باشد بهجای هندزفری گردنی سراغ خرید ایرپادز بروید.
- صدای کم در محیط شلوغ: عدم عایقبندی صدا در محیطهای شلوغ و پر رفتوآمد یکی دیگر از معایب این هندزفریهاست. البته در مدلهای برند و گرانقیمتتر این نقصها برطرف شده است ولی همچنان در بعضی مدلها نمیتوانید صدای مناسبی را در محیطهای شلوغ بشنوید.
- وابستگی به باتری: با اینکه بیسیم بودن هندزفری های دورگردنی مزیت است ولی از طرفی وابستگی زیاد این هدفونها به باتری نوعی عیب به حساب میآید. اگر به هر دلیل باتری هدستهای بلوتوثی خالی شود و برای شارژ مجدد به برق یا پاور بانک دسترسی نداشته باشید قابل استفاده نخواهند بود.
برند ها و قیمت هدفون های گردنی
بازار هندزفری گردنی بلوتوثی پر از برندهای مختلف است. از برندهای نونیم و چینی گرفته تا برندهای معروف و باکیفیتی مثل Samsung، LG، Bose،JBL و Beats. هر کدام از این برندها هدست های گردنی باکیفیت و زیبایی دارند که برای اهداف مختلفی چون پیاده روی، ورزش، دویدن، گوش دادن به موسیقی یا پادکست و سایر سرگرمیها کاربرد دارند.
قیمت هندزفری گردنی بسته به جدید بودن، برند، کیفیت ساخت و دوام و کارایی، از قیمتهای کم تا زیاد (بین 100 هزار تومان تا 1 میلیون تومان یا بیشتر) در بازار موجود است. معمولاً هندزفری های گردنی گرانقیمت کیفیت صدا و طول عمر باتری بهتری دارند و از قابلیتهای هوشمند مثل کنترل لمسی و میکروفن داخلی قوی و … بهره میبرند.
شاید هنگام خرید هندزفری گردنی، برند و قیمت مهمترین معیارهایی هستند که باید در نظر گرفته شوند. زیرا هرچه برند معتبرتر و قیمت بالاتر میرود، سایر ویژگیها مثل کیفیت صدا، دوام باتری، وزن سبک و طراحی اورگونومی آن نیز بهتر میشود و ارزش خرید هدست گردنی را بالا میبرد. البته قیمت بالا همیشه بهترین گزینه نیست و بسته به نیاز شما هدفون های گردنی ارزان قیمت هم ممکن است برای شما انتخاب مناسبی باشند.